Handyman/fixartjänster i Stockholm

Behöver du hjälp med småfix, reparationer i Stockholm eller förbättringar i ditt hem eller på företaget? Då är vår Handymanservice ett perfekt val för dig!

Välkommen att kontakta oss för mer info & pris!

Professionella handyman hjälper er på Företaget eller i Hemmet

Handyman i Stockholm - Anlita en Handyman idag!

På Carolas Hem & Företagsservice erbjuder vi en pålitlig och skicklig Handymanservice som kan ta hand om allt från montering, reparationer, målning, till mindre byggprojekt. Våra erfarna handymän är redo att hjälpa till med att göra din vardag lite enklare. Vi fokuserar på kvalitet, effektivitet och att leverera resultat som överträffar dina förväntningar.

Eller varför inte: Mikael Fixare – mästare på att skapa ordning och smarta lösningar! Låt våra skickliga handyman förvandla ditt förråd till ett välorganiserat och ombonat utrymme. Vi är experter på att göra kaos till harmoni, och vi gör det med ett leende. Varför inte låta oss skapa ett förråd där allt faller på plats? Kontakta oss och låt våra magiska händer skapa den perfekta balansen mellan praktiskt och stilfullt.”

”Carolas Fixare för prisvärda lösningar med en extra touch av omtanke. Vi tar hand om allt under ett tak – från småfix till stora projekt. Kontakta oss idag och låt oss skapa en hemmamiljö som sprider glädje och trivsel varje dag!”

Fler städtjänster som vi erbjuder

Hemstädning i Stockholm

Hemstädning

Låt oss ta hand om & städa ert hem medan ni lägger tid på det som ni älskar istället.

Storstädning i Stockholm

Storstädning

Höj standarden i ditt hem med en riktigt storstädning utförd av vår professionella personal.

Byggstädning

Vi hjälper er att rengöra er bostad från byggdamm vid en renovering eller ombyggnation.

Helförsäkrade genom Trygghansa

Godkända av Arbetsmiljöverket sedan 2019 av

Vi har Kollektivavtal genom Kommunal