Om Carolas Hem & Företagsservice

Ett litet företag med ett stort hjärta!

Ett litet företag med ett STORT hjärta

Vi är en firma som finns till för dig som är i behov av städservice i Stockholm eller i närheten av Solna och Sundbyberg. Vår filosofi är att bara det bästa är bra nog och vi vill alltid göra det lilla extra. Vårt mål är att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och följa dem i livets alla skeden. Vi är också övertygade om att ett rent hem skapar harmoni, minskar stress och ger massor av hälsofördelar.
Genom att välja oss, Carolas Hem & Företagsservice som din städfirma, vet du/ni att vi – alla bolagets medarbetare har bra lönevillkor som är reglerat av svenska lagar och KA. Företaget är ansluten till Almega via avtalet som är tecknat mellan Almega och Kommunal.
Genom vår extra försäkring hos Fora får alla våra anställda extra stöd vid sjukdom och föräldraledighet.

På Carolas Hem & Företagsservice väljer vi våra anställda noga och fokuserar på egenskaper såsom yrkesstolthet, engagemang, social kompetens, lust att leverera glädje samband med det ”lilla extra” i kundens hem. Vi jobbar ständigt med att alla uppdrag ska utföras på det bästa möjliga sätt. Personkemin mellan kunden och den anställde skall fungera. Vi vill ha feedback och strävar efter att bli bättre varje arbetsdag. Alla våra kollegor har skrivit under ett sekretessavtal.

Vi som arbetar tillsammans är inte bara kollegor utan även nära vänner som har roligt på arbetet. Dessutom känner vi stor yrkesstolthet! Vi ser fram emot att träffa Er och sprida vår glädje i ert hem! Kontakta oss idag eller begär en offert!