Storstädning i Stockholm

Bor du i Stockholm? Låt oss hjälpa dig med att få vardagen enklare och bekvämare genom att låta oss ta hand om städningen.  Medan vi städar frigör du värdefull tid samtidigt som du kommer hem till ett fräscht och väldoftande hem. Välkommen att anlita oss du med!

Vi hjälper dig med storstädning i Stockholm

Höj standarden i ditt hem i Stockholm med en riktigt rejäl storstädning utförd av vår professionella och engagerad städpersonal. Det gör det sedan lättare att hålla efter hemmet under resten av året. Det finns många platser hemma som inte städas vid en hemstädning där det samlas smuts och damm som vi lätt missar, men här är vår personal väl utbildade och städar allt som i vanliga fall enkelt kan missas grundligt och med bra produkter. Visste du att det faktiskt är rekommenderat med en riktig storstädning minst en gång om året!

Priser på Storstädning

279 kr

/timme inkl. moms efter RUT-avdrag

Mer info om vår Storstädning:

Priser på storstädning

 • Priset är: 240 kr/timme inkl. moms (efter RUT avdrag).
 • Minimum debitering är 2 timmar.
 • Priser för kvällar, helger och röda dagar – kolla våra Vanligaste Frågor

Vad ingår vid en storstädning

Vi genomför en grundlig rengöring av badrum, inklusive golvbrunnen. Vi ser till att riktigt komma åt i alla hörn och ytor, skrubbar rent både badkar, dusch och toalett. Golvet moppas (med vårt speciella mopp) och speglarna blir putsade.

Det samma gäller ditt kök. Alla ytor rengörs så de är helt bakteriefria och hygieniska. Ugn och ugnsplåtar görs rent, samt spisfläkten. Alla lampor och lister dammtorkas och naturligtvis skurar vi golvet ordentligt. Om du vill kan vi frosta av frysen och göra rent både kyl och frys.

Alla de andra rummen dammtorkas och golvet dammsugs samt moppas. Listor, fönsterkarmar, lampor kommer att vara dammfritt och rent när vi är klara!

Extremt förorenad bostad

Vid hårt nedsmutsade bostäder kommer städningen inte utföras till det avtalade priset vilket förutsätter en normalt smutsig bostad. Vid upptäckt av städaren att objektet är hårt hårt nedsmutsad (t.ex. nikotinfläckar, ingrodd smuts på golvet i köket, badrum etc.) Gäller följande:

 • Vi ringer och kommer överens om extra tillägg.
 • Annars utförs flyttstädningen som om objektet vore normalt nedsmutsat till överenskommet pris. Dvs. det blir inte riktigt rent.
 • Städningsgarantin gäller inte. Godkännande av städningen måste ske på plats och i anslutning av flyttstädningen.
 • Om städkontroll ej utförs direkt efter flyttstädning så beaktas ej klagomål och städningen ses som godkänd.

Vår städgaranti

 • Om din storstädning inte skulle bli godkänd, åtgärdar vi det. Reklamation måste dock göras inom två dygn efter uppdragets slutförande.
 • Städningsgaranti innebär att vi kommer tillbaka och åtgärdar det ni inte finner vara fullständigt städat. Vi tar inget ansvar för det ni åtgärdar själva eller av något annat företag.
 • Hårt nedsmutsade ugnsplåtar och galler går inte alltid att få rena. Det samma gäller ugn och spisplattor med inbränd smuts.
 • Carolas Hem & Företagsservice kan garantera kvalitet på tjänsten under förutsättning att:
   • Elektricitet och vatten finns tillgängligt
   • Bostaden är normalt nedsmutsad

Checklista

Fler städtjänster som vi erbjuder

Hemstädning i Stockholm

Hemstädning

Låt oss ta hand om & städa ert hem medan ni lägger tid på det som ni älskar istället.

Byggstädning

Vi hjälper er att rengöra er bostad från byggdamm vid en renovering eller ombyggnation.

Engångsstädning

Önskar ni städning vid ett enskilt behov så erbjuder vi tjänster engångsstädning då vi städar vid ett tillfälle.

Helförsäkrade genom Trygghansa

Godkända av Arbetsmiljöverket sedan 2019

Vi har Kollektivavtal genom Kommunal