Trappstädning

270

kr/timme
ex. moms

Vi städar trapphus hos både stora och små bostadsrättsföreningar, från ett par timmar i månaden till flera heltidstjänster. Mycket goda referenser finns! Vill du att vi kontaktar dig? Fyll i dina kontaktuppgifter här så hör vi av oss!

Ett rent trapphus ökar inte bara trivseln för hyresgästerna eller bostadsrättsinnehavarna. Du visar också fastigheten från sin bästa sida och minskar risken för halkolyckor, klotter och onödigt slitage.

Vem vänder sig tjänsten till?

Vi arbetar med både fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och i vissa fall privatpersoner. Tveka inte att kontakta oss via kontakt@carolashemservice.se om du vill veta mer om hur vår trappstädning fungerar, eller vill ha en kostnadsfri offert.

Hur fungerar vår trappstädning?

Det är enkelt att anlita oss. När du tecknar avtal med oss binder du inte upp dig i långa kontrakt – du kan säga upp våra tjänster när du vill. Genom städschemat, som vi tar fram tillsammans med dig, vet du också alltid när vi städar och vem som gör det.

Hur bokar jag trappstädning?

När du tagit kontakt med oss, antingen via telefon eller via ett formulär här på hemsidan – bokar vi tid för att titta på ert trapphus och komma med offert för städningen. Trappor och trapphus ser ut på många olika sätt vilket gör att vi alltid tar fram en skräddarsydd, kostnadsfri, offert för just er fastighet. Vi är snabba i vändningarna, så tveka inte på att höra av dig även om det brådskar.

Vårt pris

Sommarstädning varannan vecka 300 kr/timme exklusive moms.

Vinterstäng veckovis 270 kr/timme exklusive moms.

Vid större (mer än 10 timmar/vecka) uppdrag är priser förhandlingsbara.