Trappstädning i Stockholm

Från

från 350

kr/timme ex. moms

Vi städar trapphus hos både stora och små bostadsrättsföreningar och företag, från ett par timmar i månaden till flera heltidstjänster. Mycket goda referenser finns!

Ett rent trapphus ökar inte bara trivseln för hyresgästerna eller bostadsrättsinnehavarna. Du visar också fastigheten från sin bästa sida och minskar risken för halkolyckor, klotter och onödigt slitage.

Vem vänder sig tjänsten till?

Vi arbetar med både fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, företag och i vissa fall även privatpersoner. Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer om hur vår trappstädning fungerar eller vill ha en kostnadsfri offert.

Hur vår trappstädning fungerar

Det är enkelt att anlita oss. När du tecknar ett avtal med oss binder du inte upp dig i långa kontrakt – du kan säga upp våra tjänster när du vill. Genom städschemat, som vi tar fram tillsammans med dig, vet du också alltid när vi städar och vem som gör det.

Boka trappstädning

När du tagit kontakt med oss, antingen via telefon eller via ett formulär här på hemsidan bokar vi en tid för att titta på ert trapphus och komma med offert för städningen. Trappor och trapphus ser ut på många olika sätt vilket gör att vi alltid tar fram en skräddarsydd och kostnadsfri offert för just er fastighet. Vi är snabba i vändningarna, så tveka inte på att höra av dig även om det brådskar.

Vårt pris

  • Sommarstädning varannan vecka 300 kr/timme exklusive moms
  • Vinterstädning veckovis 270 kr/timme exklusive moms
  • Vid större (mer än 10 timmar/vecka) uppdrag är priser såklart förhandlingsbara