Hemstädning

198

kr/timme
inkl. moms

Tjänster

 • Hela Storstockholm
 • Mycket konkurrenskraftiga priser
 • Nyckelkvittens
 • Välj ditt eget städmaterial och kemikalier
 • Avbokning med 2 timmar varsel

En regelbunden hemstädning har många fördelar för ditt hem men framförallt för ditt liv. Du får tid över för det som är viktigt för dig och får samtligt en rent hem och alla hälsofördelar ett välstädat hem innebär. När du låtar oss sköta om ditt hem lämnar du det i trygga händer på Stockholms mest engagerade personal med lång erfarenhet. Innan vi sätter igång kommer vi på hembesök för att se hur bostaden ser ut och vad som behöver göras. Därefter kommer vi överens om tider och arbetsuppgifter. Vi brukar rekommendera att vi börjar med en rejäl storstädning, det lägger en bra grund för att din regelbundna hemstädning ska ge samma resultat varje gång!

 Så här går det till

 1. Du begär en offert för städning av ditt hem direkt här på hemsidan.
 2. Vi återkommer till dig via e-post eller per telefon med ett ungefärligt pris.
 3. Finner du vårt erbjudande intressant kommer vi och gör vi en provstädning hos dig. Därefter stämmer vi av att dina önskemål är uppfyllda och vi kommer överens om en fast tidsåtgång och hur ofta vi ska komma.
 4. När alla är nöjda hoppas vi att du vill teckna ett kort avtal med oss efter en månad. Inga dolda villkor! Vi är ett transparent företag! Avtalet reglerar priser, uppsägningstid och avbokningar.

Inför hemstädning

För att städningen ska bli effektiv ber vi dig säkerställa att ytorna är så fria som möjligt. Det är bra om leksaker och annat som ligger framme plockas undan, såvida du inte vill att det ska ingå i städuppdraget. Om du förvarar något under sängarna, i exempelvis lådor, underlättar det om du lägger detta på sängen inför städningen. Om lakanen ska bytas, tänk då på att lägga fram rena lakan. Städmaterial som behöver fyllas på eller kompletteras noteras av städerskan på det kort som lämnas efter avslutad städning.

Arbetsmiljöverket

I samband med arbetsmiljöverkets regler städar vi inte högre än 180 cm. Arbetsmiljöverkets statistik visar att hälften av alla lokalvårdare har ont i nacke, axlar och armar varje vecka. När man börjar få ont i kroppen beror det ofta på städredskap som är svåra att arbeta med eller en arbetsteknik som sliter onödigt mycket på kroppen.
Alla kan hjälpa till att förbättra städarnas arbetsmiljö på den egna arbetsplatsen. Det kan handla om att ta bort saker från golvet, att fästa ihop sladdar som ligger i härvor eller att torka av skorna ordentligt när man går in.

Städmaterial och städverktyg

Som kund står ni själva för rengöringsmedel, dammsugare och övrig utrustning. Det gör att ni själva alltid bestämmer vilket material vi skall använda. Då minskar risken för att vi städar med medel som någon i familjen kanske är allergisk mot eller om ni själva vill välja ekologiskt rengöringsmedel. Kolla gärna i vår checklista nedan så du vet vad du behöver ha hemma dagen vi vistas hos dig. Skulle du ändå behöva hjälp med städmaterialet så är det bara att meddela oss i god tid så vi kan förberedda oss inför besöket. Vi kan tillhandahålla allt städmaterial mot en kostnad som läggs till på fakturan. Läs gärna mer här: Städmaterial och priser

Tömning av papperskorgar

Det är mycket viktig att kunden visar oss vart soprummet finns och hänvisar synligt vart nycklarna finns så vi kan kasta sopor.

Tvätt av städtrasor

För att vi ska kunna utföra en bra städning krävs det att vi har tillgång till rena trasor, se länk till städmaterial.
Glöm därför inte att tvätta trasorna mellan varje städtillfälle. Om man använder gamla använda trasor för städning finns det risk för bakteriespridning. Om inte rena trasor tillgodoses, byts de ut mot nya och en debitering tillkommer i fakturan. Pris per en ny trasa är 30 kr.

Priser för hemstädning

Våra tjänster och priser för återkommande hemstädning:

 • Måndag – tisdag varje eller varannan vecka 198 kr/timme
 • Onsdag – fredag varje eller varannan vecka 208 kr/timme
 • Alla vardagar var fjärde vecka 218 kr/timme

Prisexempel:

 • Städning varannan vecka 3 timmar från 1188 kr i månaden
 • Städning varannan vecka 5 timmar från 1 980 kr i månaden
 • Städning varje vecka 4 timmar från 3168kr i månaden
 • Städning varje vecka 6 timmar från 4 752 kr i månaden
 • Städning var fjärde vecka 5 timmar 1 090 kr i månaden
 • Engångsstädning 228 kr/timme
 • Kunder som har återkommande städning har samma pris som sitt återkommande pris enl. ovan
 • Vi tar betalt per timme. Priset är från 198 kr/timme inkl. moms (efter RUT-avdrag).
 • Minimum debitering för hemstädning är 3 timmar. Vi gör ett undantag i små lägenheter med veckovis städning till minimum debitering om 2 timmar.
 • Priser för kvällar, helger och röda dagar – kolla våra Vanligaste frågor här

Avbokning

Avbokning av planerat uppdrag måste göras minst 7 dagar i förväg för att undvika debitering. Vid avbokning senare än så debiteras 500 kr ex. moms. Alla avbokningar som ej är akuta måste ske minst 2 arbetsdagar innan den ordinarie städningen för att inte full kostnad ska utgå.

Akuta avbokningar

En akut avbokning uppstår vid snabbt insjuknande hos kunden då ni måste vara hemma och på grund av smittorisken inte kan ta emot vår personal. Akuta avbokningar ska göras via SMS eller telefon till numret +46 739 75 00 93 senast två timmar innan planerad städtid. Om kunder meddelar oss senare än 2 timmar utgår full debitering.

Flytta städningen

Ni kan självklart flytta på städningen om ni meddelar oss detta en vecka i förväg.

Användbara dokument

Pris anges efter RUT-avdrag