Hemstädning i Stockholm

228

kr/timme inkl. moms
efter RUT-avdrag

Tjänster

 • Hela Storstockholm
 • Mycket konkurrenskraftiga priser
 • Nyckelkvittens
 • Välj ditt eget städmaterial och kemikalier
 • Vi har kollektivavtal
 • Vi är fullförsäkrade - upp till 10 mil. kr!
Begär gratis offert!

En regelbunden hemstädning har en rad olika fördelar för både ditt hem men framförallt för ditt liv. Få tid över för det som är viktigt för dig och får samtligt en rent hem med alla hälsofördelar ett välstädat hem innebär. När du låter oss sköta om städservicen i ditt hem lämnar du det i trygga händer på Stockholms mest engagerade personal med lång erfarenhet inom städservice. Innan vi sätter igång kommer vi på hembesök för att se hur bostaden ser ut och vad som behöver göras och därefter kommer vi överens om tider och arbetsuppgifter. Vår rekommendation är att vi börjar med en rejäl storstädning, det kommer lägga en bra grund för att din regelbundna hemstädning ska ge samma resultat varje gång! När det kommer till städservice arbetar vi i hela Stockholmsområdet, även i närliggande orter såsom Upplands Väsby och Sundbyberg.

 Så här går det till

 1. Du begär en offert för städning av ditt hem direkt här på hemsidan.
 2. Vi återkommer till dig via e-post eller per telefon med ett ungefärligt pris.
 3. Finner du vårt erbjudande intressant kommer vi och gör vi en provstädning hos dig. Därefter stämmer vi av att dina önskemål är uppfyllda och vi kommer överens om en fast tidsåtgång och hur ofta vi ska komma.
 4. När alla är nöjda hoppas vi att du vill teckna ett kort avtal med oss efter en månad. Inga dolda villkor! Vi är ett transparent företag! Avtalet reglerar priser, uppsägningstid och avbokningar.

Priser för hemstädning

Våra tjänster och priser för återkommande hemstädning:

 • Måndag – fredag varje eller varannan vecka 228 kr/timme
 • En gång hemstädning – alla vardagar 238 kr/timme inkl. moms (efter RUT-avdrag).
Vi jobbar gärna på helger men tänk på att priset blir något högre eftersom vi har en skyldighet att betala ob-tillägg till vår personal för arbete på lördagar och söndagar. På helg utgår även en startavgift som täcker startkostnader för vår personal och bilpark. Ring vår trevliga kundtjänst för mer information och offert.

Priser för kvällar, helger och röda dagar – se våra Vanligaste frågor

Inför hemstädning

För att städningen ska bli effektiv ber vi dig säkerställa att ytorna är så fria som möjligt. Det är bra om leksaker och annat som ligger framme plockas undan, såvida du inte vill att det ska ingå i städuppdraget. Om du förvarar något under sängarna, i exempelvis lådor, underlättar det om du lägger detta på sängen inför städningen. Om lakanen ska bytas, tänk då på att lägga fram rena lakan. Städmaterial som behöver fyllas på eller kompletteras noteras av städerskan på det kort som lämnas efter avslutad städning.

Ett krav på utrustningen är:

En väl fungerande dammsugare inkl. dammsugarpåsar. Golvmopp utav god kvalitet med tillhörande hink
Trasor/rengörings dukar, bör tvättas i minst 60°c efter varje städning
Saknas något utav ovanstående kan detta komma att påverka tiden och resultatet.
Vi uppskattar även om ni kan plocka undan leksaker, kläder och dylikt från golven, så vår personal kan utföra städningen på ett optimalt sätt.

Arbetsmiljöverket

Arbetshöjd

Olika typer av arbetsuppgifter kräver olika arbetshöjder, det beror på arbetsuppgiften i fråga. I de flesta fall är en lämplig arbetshöjd ungefär i armbågshöjd på den som utför arbetet. Detta gäller oavsett om arbetet utförs sittande eller stående.

I samband med arbetsmiljöverkets regler är inte lämpligt att städa högre höjd än 180 cm. På grund av arbetsmiljöfrågor så får personalen inte ”klättra” när dem kommer ensamma. Därav kan vi inte garantera att bokhyllan dammas högst upp då personalen, i snitt, inte är långa nog för att nå upp på en sådan höjd. Skulle olyckan mot förmodan vara framme så måste vi kunna säkerställa att hjälp går att fås om dem skulle skada sig.

Det går annars att boka in en storstädning några gånger om året om man önskar få ett team skickat till sig, dvs. ett team om 2 personer. Då har vi med oss stege och kommer åt bostaden från topp till tå.

Men om arbetare ha en bra trygg stege och följer alla ergo

nomiska rutiner risker med skada minskar.  Arbetsmiljöverkets statistik visar att hälften av alla lokalvårdare har ont i nacke, axlar och armar varje vecka. När man börjar få ont i kroppen beror det ofta på städredskap som är svåra att arbeta med eller en arbetsteknik som sliter onödigt mycket på kroppen.
Alla kan hjä